Kód oboru:

65-42-N/01

Obor gastronomie a hotelnictví

Vyšší odborné vzdělání

Charakteristika oboru:

Studium je zaměřeno na oblast provozu hotelu a osvojování dovedností nezbytných pro střední management v hotelích, restauracích a cestovních kancelářích. Předměty: hotelový a restaurační provoz, provoz cestovní kanceláře, ekonomie.

Uplatnění absolventa:

Absolvent se uplatní jako vedoucí gastronomických středisek, pracovník středního managementu hotelu, pracovník cestovní kanceláře a informačních center, obchodní zástupce, odborný pracovník středisek památkové péče a samostatný podnikatel v hotelnictví a pohostinství.

Školy:

Aktuálně tento obor nabízí pouze 2 školy.

Vyhledat školy, které obor gastronomie a hotelnictví nabízejí...

Zdroj: NPI ČR

Nenašli jste Obor, který jste hledali?

Prohlédněte si další...