Studijní program Technologie potravin
Vysokoškolské vzdělání bakalářské
Kód studijního programu:
B0721A210004
Vysokoškolské vzdělání bakalářské
Jedná se o vysokoškolský studijní program - bakalářské studium. Akreditována je prezenční forma studia v českém jazyce a studium je ve standardní délce koncipováno na 3 roky. Studijní program spadá dle klasifikace ISCED do kategorie oborů Výroba a zpracování potravin (0721). Profil studijního programu je akademicky zaměřený (s důrazem na získání teoretických znalostí potřebných pro výkon povolání včetně uplatnění v tvůrčí činnosti a poskytující rovněž prostor pro osvojení nezbytných praktických dovedností).
Tento studijní program má akreditovaný:
Podobné bakalářské B studijní programy:
Název studijního programu | Vysoká škola | Forma | Délka | Jazyk |
---|---|---|---|---|
Chemie a technologie potravinB0721A210001 |
Prezenční, kombinovaná |
3 roky |
Český |
|
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktůB0721A210003 |
Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů |
Prezenční, kombinovaná |
3 roky |
Český |
Technologie a hodnocení potravinB0721A210002 |
Prezenční, kombinovaná |
3 roky |
Český |
3 roky
Prezenční
Český