Kód studijního programu:

B0721A210004

Studijní program Technologie potravin

Vysokoškolské vzdělání bakalářské

Charakteristika studijního programu:

Jedná se o vysokoškolský studijní program - bakalářské studium. Akreditována je prezenční forma studia v českém jazyce a studium je ve standardní délce koncipováno na 3 roky. Studijní program spadá dle klasifikace ISCED do kategorie oborů Výroba a zpracování potravin (0721). Profil studijního programu je akademicky zaměřený (s důrazem na získání teoretických znalostí potřebných pro výkon povolání včetně uplatnění v tvůrčí činnosti a poskytující rovněž prostor pro osvojení nezbytných praktických dovedností).

Tento studijní program má akreditovaný:

Agronomická fakulta - Mendelova univerzita v Brně

Obdobné studijní programy:

Podobné bakalářské B studijní programy:

Název studijního programu Vysoká škola Forma Délka Jazyk

Chemie a technologie potravin

B0721A210001

Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická

Prezenční, kombinovaná

3 roky

Český

Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů

B0721A210003

Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Prezenční, kombinovaná

3 roky

Český

Technologie a hodnocení potravin

B0721A210002

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

Prezenční, kombinovaná

3 roky

Český

Nenašli jste studijní program, který jste hledali?

Prohlédněte si další...