Kód studijního programu:

B0721A130001

Studijní program Technologie potravin

Vysokoškolské vzdělání bakalářské

Charakteristika studijního programu:

Jedná se o vysokoškolský studijní program - bakalářské studium. Akreditována je prezenční forma studia v českém jazyce a studium je ve standardní délce koncipováno na 3 roky. Studijní program spadá dle klasifikace ISCED do kategorie oborů Výroba a zpracování potravin (0721). Profil studijního programu je akademicky zaměřený (s důrazem na získání teoretických znalostí potřebných pro výkon povolání včetně uplatnění v tvůrčí činnosti a poskytující rovněž prostor pro osvojení nezbytných praktických dovedností).

Tento studijní program má akreditovaný:

Fakulta potravinářské a biochemické technologie - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Obdobné studijní programy:

Nenalezli jsme žádný obdobný obor...

Nenašli jste studijní program, který jste hledali?

Prohlédněte si další...