Fakulta potravinářské a biochemické technologie - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Vysoká škola
IZO:
22330
Vysoká škola
O této fakultě uvádíme pouze základní údaje, protože zde ještě nemá svoji prezentaci.
Fakulta potravinářské a biochemické technologie sídlí na adrese Technická 1905/5, 160 00 Hlavní město Praha, provoz fakulty zajišťuje Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta má akreditováno celkem 22 studijních oborů .
Technická 1905/5, 160 00 Hlavní město Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Jedná se o studijní programy, které má škola akteditovány. Nemusí však všechny tyto obory otevřít ke studiu. Jaké studijní programy škola v následujícím školním roce otevře zjistíte na stánkách fakulty.
Název oboru | Stupeň | Forma | Délka | Jazyk | Zakončení | |
---|---|---|---|---|---|---|
Biochemie a biotechnologieB0512A130002 |
B |
Bakalářské |
Prezenční |
3 roky |
Český |
Diplom |
Forenzní analýza a analýza potravinB0512A130003 |
B |
Bakalářské |
Prezenční |
3 roky |
Český |
Diplom |
Chemistry and TechnologyB0711A130014 |
B |
Bakalářské |
Prezenční |
3 roky |
Anglický |
Diplom |
Technologie potravinB0721A130001 |
B |
Bakalářské |
Prezenční |
3 roky |
Český |
Diplom |
Biochemie a buněčná biologieN0512A130003 |
N |
Navazující magisterské |
Prezenční |
2 roky |
Český |
Diplom |
Biotechnologie a bioinženýrstvíN0711A130005 |
N |
Navazující magisterské |
Prezenční |
2 roky |
Český |
Diplom |
Biotechnology and Food ScienceN0711A130016 |
N |
Navazující magisterské |
Prezenční |
2 roky |
Anglický |
Diplom |
Forenzní analýzaN0512A130004 |
N |
Navazující magisterské |
Prezenční |
2 roky |
Český |
Diplom |
Chemie a analýza potravin a přírodních produktůN0531A130010 |
N |
Navazující magisterské |
Prezenční |
2 roky |
Český |
Diplom |
Mikrobiologie a genové inženýrstvíN0511A130001 |
N |
Navazující magisterské |
Prezenční |
2 roky |
Český |
Diplom |
Přírodní látky a léčivaN0512A130002 |
N |
Navazující magisterské |
Prezenční |
2 roky |
Český |
Diplom |
Technologie potravinN0721A210001 |
N |
Navazující magisterské |
Prezenční |
2 roky |
Český |
Diplom |
Biochemie a bioorganická chemieP0512D130009 |
D |
Doktorské |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Anglický |
Diplom |
Biochemistry and Bioorganic ChemistryP0512D130010 |
D |
Doktorské |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Anglický |
Diplom |
BiotechnologieP0711D130019 |
D |
Doktorské |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Český |
Diplom |
BiotechnologyP0711D130020 |
D |
Doktorské |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Anglický |
Diplom |
Food and Natural ProductsP0531D130026 |
D |
Doktorské |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Anglický |
Diplom |
Food Chemistry and TechnologyP0721D210002 |
D |
Doktorské |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Anglický |
Diplom |
Chemie a technologie potravinP0721D210001 |
D |
Doktorské |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Český |
Diplom |
MicrobiologyP0511D130022 |
D |
Doktorské |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Anglický |
Diplom |
MikrobiologieP0511D130021 |
D |
Doktorské |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Český |
Diplom |
Potraviny a přírodní produktyP0531D130025 |
D |
Doktorské |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Český |
Diplom |
Technická 1905/5 160 00 Hlavní město Praha
Veřejná vysoká škola (univerzitní)