Kód studijního programu:

N0721A210001

Studijní program Technologie potravin

Vysokoškolské vzdělání magisterské - navazující

Charakteristika studijního programu:

Jedná se o vysokoškolský studijní program - navazující magisterské studium. Akreditována je prezenční forma studia v českém jazyce a studium je ve standardní délce koncipováno na 2 roky. Studijní program spadá dle klasifikace ISCED do kategorie oborů Výroba a zpracování potravin (0721). Profil studijního programu je akademicky zaměřený (s důrazem na získání teoretických znalostí potřebných pro výkon povolání včetně uplatnění v tvůrčí činnosti a poskytující rovněž prostor pro osvojení nezbytných praktických dovedností).

Tento studijní program má akreditovaný:

Fakulta potravinářské a biochemické technologie - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Obdobné studijní programy:

Podobné navazující magisterské N studijní programy:

Název studijního programu Vysoká škola Forma Délka Jazyk

Food Technology

N0721A210003

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

Prezenční

2 roky

Anglický

Chemie potravin a bioaktivních látek

N0721A210005

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

Prezenční, kombinovaná

2 roky

Český

Chemistry of Food and Bioactive Compounds

N0721A210002

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

Prezenční

2 roky

Anglický

Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů

N0721A210006

Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Prezenční, kombinovaná

2 roky

Český

Potravinářství a výživa člověka

N0721A210007

Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Prezenční

2 roky

Český

Technologie potravin

N0721A210004

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

Prezenční, kombinovaná

2 roky

Český

Nenašli jste studijní program, který jste hledali?

Prohlédněte si další...