Studijní program Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů
Vysokoškolské vzdělání magisterské - navazující
Kód studijního programu:
N0721A210006
Vysokoškolské vzdělání magisterské - navazující
Jedná se o vysokoškolský studijní program - navazující magisterské studium. Akreditována je prezenční/kombinovaná forma studia v českém jazyce a studium je ve standardní délce koncipováno na 2 roky. Studijní program spadá dle klasifikace ISCED do kategorie oborů Výroba a zpracování potravin (0721). Profil studijního programu je akademicky zaměřený (s důrazem na získání teoretických znalostí potřebných pro výkon povolání včetně uplatnění v tvůrčí činnosti a poskytující rovněž prostor pro osvojení nezbytných praktických dovedností).
Tento studijní program má akreditovaný:
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů - Česká zemědělská univerzita v Praze
Podobné navazující magisterské N studijní programy:
Název studijního programu | Vysoká škola | Forma | Délka | Jazyk |
---|---|---|---|---|
Food TechnologyN0721A210003 |
Prezenční |
2 roky |
Anglický |
|
Chemie potravin a bioaktivních látekN0721A210005 |
Prezenční, kombinovaná |
2 roky |
Český |
|
Chemistry of Food and Bioactive CompoundsN0721A210002 |
Prezenční |
2 roky |
Anglický |
|
Potravinářství a výživa člověkaN0721A210007 |
Prezenční |
2 roky |
Český |
|
Technologie potravinN0721A210001 |
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Prezenční |
2 roky |
Český |
Technologie potravinN0721A210004 |
Prezenční, kombinovaná |
2 roky |
Český |
2 roky
Prezenční/kombinovaná
Český