Kód studijního programu:

P0721D210001

Studijní program Chemie a technologie potravin

Vysokoškolské vzdělání doktorské

Charakteristika studijního programu:

Jedná se o vysokoškolský studijní program - doktorské studium. Akreditována je prezenční/kombinovaná forma studia v českém jazyce a studium je ve standardní délce koncipováno na 4 roky. Studijní program spadá dle klasifikace ISCED do kategorie oborů Výroba a zpracování potravin (0721).

Tento studijní program má akreditovaný:

Fakulta potravinářské a biochemické technologie - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Obdobné studijní programy:

Podobné doktorské D studijní programy:

Název studijního programu Vysoká škola Forma Délka Jazyk

Food Chemistry and Technology

P0721D210002

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie

Prezenční, kombinovaná

4 roky

Anglický

Chemie, technologie a analýza potravin

P0721D210005

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

Prezenční, kombinovaná

4 roky

Český

Chemistry, Technology and Analysis of Food

P0721D210006

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

Prezenční, kombinovaná

4 roky

Anglický

Nutrition and Food

P0721D210004

Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Prezenční, kombinovaná

4 roky

Anglický

Výživa a potraviny

P0721D210003

Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Prezenční, kombinovaná

4 roky

Český

    Základní informace o studijním programu:

  • Stupeň vzdělání:

    Doktorské studium

  • Délka studia:

    4 roky

  • Forma vzdělávání:

    Prezenční/kombinovaná

  • Jazyk:

    Český

  • Zařazení oboru:

    Výroba a zpracování

Nenašli jste studijní program, který jste hledali?

Prohlédněte si další...