Studijní program Výživa a potraviny
Vysokoškolské vzdělání doktorské
Kód studijního programu:
P0721D210003
Vysokoškolské vzdělání doktorské
Jedná se o vysokoškolský studijní program - doktorské studium. Akreditována je prezenční/kombinovaná forma studia v českém jazyce a studium je ve standardní délce koncipováno na 4 roky. Studijní program spadá dle klasifikace ISCED do kategorie oborů Výroba a zpracování potravin (0721).
Tento studijní program má akreditovaný:
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů - Česká zemědělská univerzita v Praze
Podobné doktorské D studijní programy:
Název studijního programu | Vysoká škola | Forma | Délka | Jazyk |
---|---|---|---|---|
Food Chemistry and TechnologyP0721D210002 |
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Anglický |
Chemie a technologie potravinP0721D210001 |
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Český |
Chemie, technologie a analýza potravinP0721D210005 |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Český |
|
Chemistry, Technology and Analysis of FoodP0721D210006 |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Anglický |
|
Nutrition and FoodP0721D210004 |
Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů |
Prezenční, kombinovaná |
4 roky |
Anglický |
4 roky
Prezenční/kombinovaná
Český