Nabidka číslo:

67047859

Nabídka práce: VÝVOJÁŘ/KA SW APLIKACÍ

Technická univerzita v Liberci

Popis práce:

CHARAKTERISTIKA: Analýza zadání a návrh způsobu řešení, vývoj backend nebo frontend částí aplikací, unit testů a testovacích scénářů, optimalizace datového modelu a databází, možnost práce na vývojových projektech VR/AR či vývoj mobilních aplikací, nasazení řešení v prostředí CESNET nebo u zákazníka, možnost krátkodobé či dlouhodobé práce na projektech v České republice (např. Škoda Auto), ale i v zahraničí (např. Německo - Volkswagen, Siemens), spolupráce ve vývojovém týmu a sdílení kódu. ZNALOSTI: znalost jazyka Java J2EE, Javascript, Typescript, C#, .NET CORE, znalost js frameworků a Bootstrap, znalost AZUREDEVOPS, GIT, Windows/Linux serverového prostředí, cloud prostředí MS AZURE, RH Openshift, Amazon AWS, Google, znalost kontejnerizace, znalost relačních i noSQL databází, znalost SQL jazyka a jeho praktického využití, znalost IdP řešení a autentizačních protokolů, zkušenosti s optimalizací 3D dat a renderingem, znalost nástrojů Unity, Blender, Unreal Engine, kreativní myšlení, schopnost systematické práce a vyvozování závěrů, smysl pro zodpovědnost a týmovou práci, schopnost samostatně komunikovat s klientem a prezentovat výstupy ústní i písemnou formou, aktivní znalost anglického jazyka, vhodné i pro studenty, které případně do problematiky zaškolíme. PRAC. POMĚR: 100% úvazek, pracovní smlouva bude uzavřena na dobu určitou na 1 rok s možností prodloužení. NÁSTUP: ihned/dle dohody. MZDOVÉ ZAŘAZENÍ: tarifní mzda a mzdová třída dle vnitřního mzdového předpisu, možnost přiznání osobního příplatku po zkušební době v návaznosti na hodnocení pracovního výkonu.
Zaměstnanecké výhody: pružná prac. doba, ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení, jazykové kurzy, sportovní aktivity, …
Přihlášku se strukturovaným profesním životopisem a kopií dokladu o ukončeném vzdělání zašlete e-mailem nebo poštou na uvedenou adresu do 31.5.2024. Volné místo je od 19.04.2024 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/).

Platové ohodnocení:

Od 60 000 Kč do 65 535 Kč za měsíc.

    Základní informace o nabídce:

  • Poslední aktualizace:

    19. 4. 2024 Před 13 dny

  • Kategorie:

    Vývojáři softwaru

  • Okres:

    Liberec

Nenašli jste práci, kterou jste hledali?

Prohlédněte si další nabídky z kategorie vývojáři softwaru: